Konnekt LIVE 2019

Kedves Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola!

Szívesen segítik a diákjaik tudatos pályaválasztását? Mi is!

A tavalyi nagy siker után idén ismét megrendezzük a Konnekt LIVE-ot!

Az újfajta rendezvény célja, hogy a diákok minél több életutat megismerhessenek. Január 26-án 200 középiskolás több mint 40 különböző szakmával ismerkedhet meg. A résztvevők egy teljes napon keresztül szabadon beszélgethetnek fiatal felnőttekkel a munkájukról, mindennapjaikról és az ahhoz vezető útjukról. A nap folyamán a középiskolások többek között ügyvédnek, UX designernek, marketingesnek, rendezvényszervezőnek, orvosnak vagy akár egy katonának is feltehetik a kérdéseiket.

A személyes beszélgetések mellett a színpadon különleges szakmák elevenednek meg: előadásokkal és interaktív programokkal várjuk a diákokat. Így hallhatnak majd nem szokványos utakról az érettségi után, vagy jövőbe mutató szakmákról.

A diákok mellett a pedagógusoknak, szülőknek is készülünk programmal. A Hogyan segítsek? pályaorientációs workshop során olyan kérdéseket járunk körül közösen, mint: "Pedagógusként, szülőként hogyan támogathatjuk a középiskolások tudatosabb pályaválasztását? Milyen eszközökkel segíthetünk a diákoknak a pályaorientációban? Milyen kérdések foglalkoztatják őket? Milyen környezetben döntenek a saját útjukról? Mik jelenthetik a legnagyobb kihívásokat?"

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a workshopra, aki szeretne maga is részletesebb képet kapni és saját élményeket szerezni a pályaorientáció témájával kapcsolatban.

A workshop időpontja: 2019.01.26. 10:30-12:30.

Az első 20 jelentkezőt tudjuk fogadni.

Kérjük, segítse a munkánkat azzal, hogy minél több diákot motivál a rendezvényen való részvételre, valamint a DÖK-kel, az iskola munkatársaival, a szülői közösséggel is megosztja a lehetőséget!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Facebook eseményünk: https://www.facebook.com/events/352159485361905
Az esemény honlapja: http://konnektlive.com/
Regisztráció diákoknak: http://konnektlive.com/register
Regisztráció a pedagógusi, szülői workshopra: http://konnektlive.com/register (pipálják be a "Szülőként/pedagógusként regisztrálok, és részt veszek a Konnekt Nagykövet pályaorientációs workshopon" lehetőséget)

Helyszín: Green Fox Academy, Budapest, VI. kerület, Andrássy út 66.
Időpont: 2019. január 26. 10:00-17:00

Mi, a Konnekt Egyesület önkéntes fiataljai szívügyünknek érezzük, hogy segítsük az utánunk jövő generáció pályaválasztását és tudatos életvitelét. További információkat itt talál.

Segítségét előre is köszönjük! Sok szeretettel várjunk Önt és diákjait a rendezvényen.

Üdvözlettel,
Sztilkovics Zorka

 
Konnekt LIVE  
w: www.konnektlive.com
e: live@knnkt.org
Kövess minket:
facebook instagram
Copyright © 2019 Konnekt LIVE, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp