A 2019/2020-as tanévben elért eredmények időrendben
Vissza


Felkészítő tanárát, Borbélyné dr. Bacsó Viktóriát idézem:
"A hétvégén lezajlott az országos TUDOK természettudományos és innovációs verseny.
Szabó Dániel Dénes 11.E osztályos tanulónk a "Felhőben az egészségünk" című fizikai-természettudományos projekttel elnyerte a verseny legnagyobb kitüntetését a Nagydíjat, és egyben 30 pontot kapott az egyetemi továbbtanulásához!
Ezen túl pályázhat a Nobel-díj delegációba, ahová többlépcsős kiválasztással kerülhet a dobogós diákok közül egyetlen tanuló.
Felkészülésünket az NTP-MTTD-19-0125 azonosítójú pályázat és a Debreceni Egyetem Fizikai Innováció Kutatóműhelye támogatta."

Mindkettőjüknek gratulálunk!
Felkészítő tanáruk Seprényi Kinga

Gratulálunk mindhármuknak!Felkészítő tanára: Szép Magdolna és Borbélyné dr. Bacsó Viktória

Gratulálunk!
Ungai Amanda oklevelének helye

Gratulálunk mindannyiuknak!
Gratulálunk

Sáfrány Olívia

10.D osztályos tanulónknak!

Testnevelés tanára Sipos Lajos tanár úr.

Felkészítő tanára:
Borbélyné dr. Bacsó Viktória

Gratulálunk!

A TUDOK-ról >>>
A 7.E osztályba járó Bárány Bogát  a Debreceni Labdarúgó Akadémia U14-es korosztályban a 2019-es év játékosa lett.

Gratulálunk a szép eredményhez!
A VII. Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválon Újfehértón, 2018.12.07-én a következő eredményeket értük el:


Ezüst minősítés - A sötétség kora - modern formáció
Táncolják: a 12.c osztály táncosai
Arany minősítés - Innen és túl - modern trió 
Táncolják: Bakos Anna, Gyarmati Zsófia, Olexa Csenge
Kiemelt Arany minősítés: Szilánkok - modern szóló
Táncolja: Ötvös Eszter
Koreográfus: Lévai Emese

Arany minősítés: Pulcino - klasszikus balett szóló
Táncolja: Ötvös Eszter
Koreográfus: Poroszlay Éva

Versenyzői különdíj: Ötvös Eszter
Koreográfusi Fődíj: Lévai Emese


GRATULÁLUNK! 
 
 
 
 
 
 

Gratulálunk Barta Zsuzsa 11.A osztályos tanulónknak a szép eredményekhez!


Lévai Emese tanárnő:
"A hétvégén részt vettünk a Táncpedagógusok Országos Szövetsége által szervezett XVII. Országos Tánc-Játék Fesztiválon, ahol a Debrecenben bemutatott "XYZ" című tánc és mozgásszínházi darabunk 2. helyezést ért el az egyfelvonásos darabok kategóriájában."
Koreográfus-rendező: Lévai Emese és Kardos József

Táncolják: Bakos Anna, Balogh Csaba, Bordás Réka, Gellén Lilla, Görög Nóra, Gyarmati Zsófia, Győrfi Annamária, Jeneses Fruzsina, Kapossy Krisztián, Kardos Luca, Magyari Virág, Olexa Csenge, Orosz Renáta, Ötvös Eszter, Pál Zsuzsa Ilona, Pócsi Zsófia, Vajda Anna – a debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium táncosai.

Gratulálunk mindnyájuknak!

Gratulálunk Lévai Bence 12.B osztályos tanulónknak, aki 2278 (kettőezer kettőszázhetvennyolc) fős mezőnyben 7. (hetedik) helyezést ért el. Tanára Turján Tünde tanárnő.


Gratulálunk Deli Beatrix 7.E osztályos tanulónknak a szép eredményért!

Gratulálunk Mile Lilien Virág 7.E osztályos tanulónknak, aki 45 fős mezőnyben érte el ezt a szép eredményt!
Gratulálunk Szabó Dániel Dénes 11.E osztályos tanulónknak! 2019 október 14-15-én a programozás hetéhez csatlakoztunk egy eseménnyel. Egykupacos NIM játékot készítettünk, ahol a felhasználó ellenfele a számítógép. A gép egy véletlen számot generál, ez a szám a kupac kavicsainak számát jelöli. Megkérdezi a felhasználót, hogy akar-e kezdeni. Felváltva vesznek a kavicsokból legalább egy legfeljebb öt darabot. Az nyer, aki az utolsó kavicsot elveszi.
 Közösen írtuk meg c-ben a programot, a gép véletlenszerűen választott az 1,2,3,4,5 számok közül, hogy ennyi kavicsot vesz el. Megbeszéltük, hogy az a játékos van nyerő helyzetben, aki úgy alakítja a kupac darabszámát, hogy az mindig 6-tal osztható legyen. Ezt kellett otthon leprogramozni, hogy a gép eszerint játsszon. Talán elegendő lett volna ezt otthoni feladatul adni!
De hogy ne legyen ennyire szerencsejáték jellegű - hiszen ha mindenki tudja, hogyan kell nyerni, akkor csak azon múlik a dolog, hogy ki kezd - a másnapra tervezett gépek versenyét a következőképpen képzeltük el: Sorsolással eldöntjük a küzdőpárokat és a ki kezd kérdését, aztán elindulunk egyenes kieséses rendszerben. Két gép, mint küzdőpár versenye több fordulóból is áll majd. Az egyes fordulókban felváltva kezdenek, és a begyűjtött kavicsok számát a forduló győztese pontszámként megtarthatja. Az nyer, akinek a gépe hamarabb összegyűjt legalább 50 pontot. Így már figyelnie kell a programnak azt is, vesztes pozícióban arra törekedjen, hogy az ellenfele nyerni fog ugyan, de a lehető legkevesebb pontot gyűjthesse.
A versenyt ezzel sikerült oly mértékben bonyolulttá tenni, hogy a gépek összecsapására sajnos már nem is került sor.


2019 szeptember 17-én az öko-tájfutáson a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumot négy fő képviselte. Szabóné Kiss Edit tanárnő kísérte a Gyorsak 7.E csapatot, melynek tagjai: Nagy Dominik, Miskolci Patrik, Matolcsi Donát.

Gratulálunk!